Podglądowe Skomponowane Menu Weselne.
Powitanie Pary Młodej:
- Chlebem i solą oraz wodą i wódką
- Kieliszek wina musującego dla wszystkich gości.
Obiad Serwowany:
Zupa
- Rosół z makaronem
Danie główne
- Rolada z schabu , polędwiczka wieprzowa, roladka z indyka podane na ziemniaczanym purée w asyście bukietu warzyw z pary na sosie pieczeniowym.
- Surówki do obiadu:
- Surówka z marchewką z pomarańczą
- Surówka z białej kapusty
Deser:
- Delikatna Panacota skropiona ciepłym musem malinowym z łezką bitej śmietany
Bufet Zimny: zakąski:
- Wędliny mięsa pieczyste własnego wyrobu
- Tymbaliki drobiowe
- Pstrąg faszerowany
- Roladka z szpinakiem i łososiem
- Indyk w otulinie kokosowej z sosem cumberland
- Śledź po japońsku
- Śledź z nutka grzybowa ( farsz z borowika)
- Sałatka Grecka na sosie winegret
- Sałatka Jarzynowa
Kolacja Pierwsza:
- Pikantna zupa węgierska ( mięso wołowe, seler ,marchewka, pieczarka, papryka, fasola czerwona)
Kolacja Druga:
- Goloneczki Piszczelowe pieczone w piwie i warzywach serwowane na dipie chrzanowym z ziemniaczkami z patelni z dodatkiem surówki z czerwonej kapusty.
Kolacja Trzecia:
- Łosoś pieczony serwowany na sosie koperkowym podawany z mieszanką ryżu białego z dzikim podawany z surówką z białej kapusty.
Kolacja Czwarta:
- Barszcz czerwony podawany z krokietem , bułeczkami z kapustą i grzybami oraz regionalnym kartoflakiem ( pierogiem)
- Napoje podawane są bez ograniczeń ( pepsi, mirinda 7up, Tymbark, woda gazowana) Soki i woda niegazowana podawane są w dzbankach.
- Owoce ( mandarynki , banany , winogrono, kiwi) są wliczone w cenę i serwowane są bez ograniczeń.